Ολοκληρώνοντας την αγορά σας, σας προσφέρουμε 4 τρόπους πληρωμής για να διαλέξετε όποιον σας βολεύει καλύτερα:

Με Αντικαταβολή

Όταν παραδοθεί το δέμα στην διεύθυνση σας, εξοφλείτε τον υπάλληλο της μεταφορικής.

Με Κατάθεση Σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Παρακάτω είναι τα στοιχεία των τραπεζών που συνεργαζόμαστε για αγορά προιόντων μεσω κατάθεσης:

Αριθμός 7070 0200 2010 626
SWIFT/BIC-Code ALPHA BANK
IBAN GR580140 7070 7070 0200 2010 626

Αριθμός 217 441002 – 52
SWIFT/BIC-Code ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
IBAN GR780110 2170 0000 2174 4100 252

Κατά την κατάθεση, συμπληρώνετε τον αριθμό παραγγελίας σας ή τους αριθμούς παραγγελιών εάν είναι παραπάνω από μια.

Στη συνέχεια επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό μας κέντρο, καλώντας στο 2310 222210 για να μας ενημερώσετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Με Paypal

Το PayPal αποτελεί έναν ασφαλή τρόπο αγοράς, αποστολής και λήψης χρημάτων ηλεκτρονικά. Δεν χρειάζεται να αποκαλύπτετε τα οικονομικά σας στοιχεία όταν πραγματοποιείτε ηλεκτρονικές αγορές. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η διεύθυνση email και ο κωδικός πρόσβασης.

Το PayPal σας βοηθά να διατηρήσετε τα χρήματά σας και τα στοιχεία σας ασφαλή.Το PayPal κρυπτογραφεί και προστατεύει τα προσωπικά και οικονομικά σας στοιχεία και δεν αποκαλύπτει ποτέ τα προσωπικά και τα οικονομικά σας στοιχεία στον πωλητή.Ο λογαριασμός σας και οι διαδικασίες πληρωμής προστατεύονται από απάτες.Το PayPal προσφέρει υποστήριξη και μετά την πώληση, καθώς και τα εργαλεία για τη διαχείριση παραπόνων και αμφισβητήσεων. Ο λογαριασμός σας προστατεύεται από την κακόβουλη δραστηριότητα, χάρη στα κορυφαία εργαλεία εντοπισμού απάτης και στην ομάδα ειδικών που εργάζεται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σας δίνετε η δυνατότητα να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα χωρίς καν να έχετε λογαριασμό με το Paypal.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ή δεν έχετε Paypal λογαριασμό; κάντε κλικ https://www.paypal.com/gr

Με Πιστωτική Κάρτα

Το Figura Sana χρησιμοποιεί το σύστημα της τράπεζας Alpha για αγορά προιόντων μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η Alpha Bank σας προσφέρει την υπηρεσία Alpha e-pay, για ηλεκτρονικές αγορές με πιστωτική κάρτα, έχοντας εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (128-bit encryption).

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank αποκλείουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά συστήματά της.

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Pay (πρώην delta pay) της Alpha Bank.

Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on-line πληρωμών με κάρτα, και ο κάτοχος της κάρτας έχει παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Pay ζητά αυτόματα από τον πελάτη σας να πληκτρολογήσει τον μυστικό του κωδικό.

Ολοκληρώνοντας, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου Alpha e-Pay ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.